Vælg en side

Online backupløsning til IBM Power Systems Server - bedre kendt som AS/400

itsafe A/S

Birk Centerpark 30
DK-7400 Herning

CVR: 33871899

itsafe’s kerneområde er en online backupløsning til IBM Power Systems Server – bedre kendt som AS/400

Mange store virksomheder har i dag opbygget en to center løsning, hvor alle data løbende spejles fra den primære server til den sekundære server. På denne måde beskyttes alle data i realtid til alternativ location. Denne løsning er for mange mindre og mellemstore virksomheder ressourcekrævende og også meget bekostelig. Vi har derfor udviklet en helt unik løsning til små og mellemstore virksomheder i Danmark, som gør det muligt at replikere alle data i realtid til vores hosting center.

På den måde slipper I for en større investering i egen løsning og på at bruge tid og ressourcer på selv at driften denne sikkerhedsløsning.

Vi tilbyder ved hjælp af avanceret software, at alle data i realtid replikeres og overvåges af os. Dette kan ske via nettet eller anden kommunikationsform. Vi kan også tilbyde at tage den daglige backup.

Men det alt afgørende er at, at med vores løsning sker der automatisk en replikering til vores hosting center så snart der dannes en transaktion på jeres server. På denne måde er jeres data sikret her og nu og hele døgnet rundt. For mange virksomheder vil sådan en løsning typisk betyde store investeringer og mange har derfor desværre fravalgt denne optimale mulighed for databeskyttelse. Vi kan nu tilbyde løsningen i abonnementsform.

Sådan virker det

Online datareplikering sker helt automatisk og bygger på jounalisering af de udvalgte databiblioteker, som systemet selv journalisere. Der kan løbende til- og fravælges databiblioteker, der ønskes replikeret. På den måde bliver I fri for at tænke på båndrutiner og opbevaring af virksomhedens kritiske data.

Restore

Skulle uheldet være ude og I får brug for at hente data retur fra vores backupsystem, sker det i samarbejde med os, hvor vi laver en spejling den modsatte vej.

Hvis der er tale om et totaltnedbrud, er vi naturligvis behjælpelig med opbygning af den nye server, samt assistance til indlæsning af alle replikerede data.

Nem og hurtig installation

Vores teknikere installerer den nødvendige software på virksomhedens server. Vi foretager en analyse i samarbejde med jer omkring hvilke biblioteker der ønskes spejlet. Herefter foretager vi en fuldstændig replikering af alle valgte databiblioteker, vi søger for opsætning af backuprutiner, og herefter sættes løsningen i drift.

Dine fordele med online backup løsning til IBM AS/400

  • Du mister aldrig kritiske data.
  • Online Backup sker automatisk – du skal intet foretage dig.
  • Systemet overvåges løbende af et professionelt team.
  • Giver mulighed for 24/7 drift.

Få styr på datasikkerheden. Lad os mødes!

Din virksomheds datasikkerhed er vigtig, så  lad os tage en uforpligtende snak om dit næste projekt.
Book et møde med os og lad os skabe fundamentet for en tryg løsning.